חומצה היאלרונית ופסוראזיס

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

02/11/2021 | 17:50 | מאת: דניאל

היי, יש לי פסוראזיס מגיל 5 , כרגע אני מטופלת בזריקות ביולגיות בשם סטלרה כבר שלוש שנים בערך, זריקות של פעם בשלושה חודשים. רציתי לעשות זריקת חומצה היאלרונית בשפתיים אך רציתי לדעת האם יוכל להתפרץ לי בעקבות זה המחלה שוב או שאין קשר בין שני הדברים . *כאשר מתפרצת המחלה אצלי אלו הם נגעים בכל הגוף כ80% ממנו. תודה ואשמח אם תעזרו לי.

שלום רב אין קשר בין פסוריאזיס וחומצה היאלורונית. יש לזכור שאת מטופלת בתרופה ביולוגית- בעל השפעה מדכאת על מערכת החיסון ולכן יתכנו זיהומים בשכיחות רבה יותר לאחר ההזרקה- כיוון שמזריקים חומר ז לגוף

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה