סבוריאה בעור וקשקשת

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

29/06/2021 | 01:53 | מאת: אנונימית

היי שלום מה שלומך? זו פעם שלישית שאני משתמשת במשחה לאפלומיצין וגם קומאגיס בגלל קשקשת בידיים ועור הפנים קומאגיס ואפלןמיצין שמתי לב שיש ימים שאני שוכחת למרוח או מורחת יותר מהזמן שכתוב לי האם יש בזה סכנה? שאני לא מןרחת כל יום או יותר מהזמן שדרוש? זה פעם שלישית שזה קורה לי ויש לי רופא עור בעוד הרבה זמן ואני קצת חוששת בגלל התורים הרחוקים

ניתן למרוח אפלומיצין לתקופות ממושכות . קומאגיס לתקופות קצרות.

30/06/2021 | 23:53 | מאת: אנונימית

ואם שמתי קומאגיס למשך חודש ומשהו זה היה בפעם שלישית ואני גם לא שמה כל יום ממש יום כן יומיים לא יש בזה נזק האם כדאי ללכת לרופא? תודה רבה.

ניתנה תשובה

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה