סבוריאזיס.................

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

06/06/2021 | 14:23 | מאת: יוחאי

אני סובל מסבוריאזיס כבר מעל עשור.אני בן 36. כאשר אני הולך להסתפר יוצא תמיד עם המסרק קשקשת וקליפות שהספר תמיד מעיר לי. אני מטפל בקרקפת עם שמפו אלפוסיל פעמיים בשבוע קבוע ושאר הימים עם שמפו עץ התה בהוראת רופא עור . אני מבין עם השנים שאפשר להגיע לרגיעה משמעותית אך תמיד יהיה קצת קשקשת שלא מפריע לי כל כך....... יש לציין שהציעו לי קסמיאול אך אני פחות רוצה להשתמש בו ומספיק לי הטיפול עם שמפו רפואי. האם אני יכול להמשיך בטיפול שלי למרות שיש לפעמים עדיין קצת קשקשים ? יש לציין שאני מטפל כך לאחר כמה רופאי עור שהייתי אצלם... תודה.....

אתה מתאר שהטיפול עוזר לבעיה שלך ולכן אפשר להמשיך בטיפול שהוא בטוח ויעיל.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה