אציטרטין לסולר קרטוזיס

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

07/05/2021 | 14:23 | מאת: רחל

שלום רב, האם אציטרטין יכול להיות טיפול בסולר קרטוזיס כרוני, אצל אדם שאובחן גם עם bcc בחלק מהנגעים. תודה, רחל

אכן, ניתן לטפל ב אציטרטין לנזקי שמש כרוניים- יש עבודות שהוא מונע חלקית הופעת גידולי עור, הטיפול באציטרטין משולב עם טיפולים מקומיים לנגעים

08/05/2021 | 10:07 | מאת: רחל

תודה על תשובתך. האם הטיפול באציטרטין מתאים לכל מטופל? מה מומלץ לבדוק לפני שלוקחים אותו. איזה טיפולים ניתן לעשות לפני הטיפול התרופתי. טופל בהקפאות חנקן, ניתוחים, סאן ארטיק, אפודקס ופיקטו. הכל יעיל לתקופה קצרה.תודה.

שלום רב, הטיפול הוא למניעת הופעת סולר קרטוזות ,לא טיפול בגידולי עור

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה