סבוריאה וקסמיאול ג'ל

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

01/04/2021 | 17:05 | מאת: טל

שלום ד"ר, יש לי התפרצות חזקה (פעם ראשונה) של סבוריאה דרמיטיטיס. הרופא עור נתן לי ג'ל קסמיאול. הקרקפת ממש מוציאה נוזלים, הבנתי שזה הפרשות של בלוטות חלב. כשאני נוגעת בשיער אפשר לחוש ברטיבות. זה קורה בעיקר כשאני מגרדת את הראש. השאלה שלי - האם את הג'ל אני יכולה למרוח גם כשהשיער רטוב (כלומר בזמן שמופרשות בלוטות החלב)?

שלום רב את מתארת דלקת חריפה בקרקפת. ההפרשה אינה של בלוטותחלב. אני מציעה לפנות לרופא העור שלך ולספר על ההפרשות -יתכן וצריך טיפול אנטיביוטי .

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה