התפרצות פסוריאזיס בעבות החיסון הראשון

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

09/03/2021 | 21:31 | מאת: חסויה

שלום, לפני 15 יום חוסנתי במנה הראשונה נגד קורונה, ונראה שהחיסון גרם להתפרצות חריפה של פסוריאזיס (עשיתי ביופסיה אתמול), האם הדבר הנכון במקרה הזה הוא לוותר על החיסון השני?

10/03/2021 | 14:48 | מאת: חסויה

האם יכול להיות שההתפרצות הזו בעצם נגרמה מסטרפטוקוקוס? האם הביופסיה שנלקחה לי יכולה לגלות גם את זה?

קרוב לודאי שהגורם להתפרצות הוא סטרפטוקוקוס ולא החיסון. ממליצה לקבל את החיסון השני.

לא ידוע בספרות העדכנית על תופעת לוואי של התפרצות פסוריאזיס לאחר חיסון קורונה .ממליצה לקבל חיסון שני .

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה