סבוריאה בקרקפת קשקשת אפלומיצין

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

05/03/2021 | 00:22 | מאת: גלוריה

היי שלום לך, הרופא נתן לי משחה של אפלומיצין ודיפרסואליק תרחיץ הוא נתן לי את זה לפני חודשיים כמות הימים היתה רשומה בדף וזרקתי לכן השתמשתי באפלומיצין משהו כמו חודשיים היה ימים שלא אבל יחסית בקביעות וגם בדיפרוסאליק אותו הדבר ובדיפרוסליק שמתי יחסית כמות עצומה של טיפות בקרקפת וגם משחה של אפלומיצין בפנים רציתי לשאול אם יכול להיות שעשיתי לעצמי נזק ? והאם זה ממש מסוכן?

הטיפול שקיבלת מתאים לתופעה ולא עשית לעצמך נזק.

12/03/2021 | 00:42 | מאת: גלוריה

היי מיכל תודה רבה רק אם הבנת אותי נכון השתמשתי על דעת עצמי במשך חודשיים קבוע כי לא ידעתי כמה ימים להשתמש כנראה שהשתמשתי יותר מידי עדיין זה בסדר?

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה