פצעים קשים בקרקפת לילדה בת 7

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

29/11/2020 | 23:52 | מאת: שיר

ביתי בת 7 סובלת מפצעים קשים בקרקפת מזה חודש וחצי, כל הראש עם קילופים וקשקשים גדולים ומאד מגרדים לה, בעיקר בלילות מתעוררת ומגרדת ובוכה ניסיתי כבר מישחות ושמפו רבים כמו:אגיספור,קסטוזול,בטאקרוטן תמיסה וכלום לא עזר עכשיו הרופא עור נתן קסמיאול ג'ל וכל לילה גם לוקחת טיפות פנסטיל מאד דואגת מה זה,הילדה לא מפסיקה לבכות בלילות! אשמח לתשובה בהקדם, אני עובדת עצות..

שלום רב ,לפי פנייתך נראה כי הילדה אובחנה כסובלת מפסוריאזיס בקרקפת. במידה והטיפול לא עוזר יש לפנות לרופא עור שוב.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה