פסוריאזיס מחמיר עזרה

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

03/11/2020 | 07:53 | מאת: מלינקה

סובלת מפסרויאזיס 30 שנה.לרוב בשליטה לאחרונה לא.הבעיה המהותית בקרקפת. 1. איזה שמפו חזק וטוב חליפי לניזורל ניתן לקחת? 2.רופא העור שלי לא זמין.אני מנסה להיזכר בשם של משחה מאוד שומנית ודביקה שהוא נתן לי.היא ממש נדבקת לקרקפת ומתרוממת איתה. 3.היה לי בעבר שמפו בבקבוק חום עם ריח מאוד חריף.האם יש לך מושג מה שמו?עזר לי מאוד. תודה רבה לצערי....מנסים עלי דברים שלא עובדים.

שלום רב, השמפו שאת מתארת בבקבוק חום היה כנראה שמפו POLYTAR. ניתן להשתמש בשמפו אלפוסיל- יש בקופות החולים. המשחה שאת מתארת להסרת קשקש מכילה סולפור וחומצה סליצילית, מחייבת מרשם רופא.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה