שאלה לגבי פסוריאזיס בקרקפת

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

20/06/2020 | 12:13 | מאת: אליהו

לד"ר רמון שלום רב, מאוד אשמח אם תוכלי לענות של שאלותיי: יש לי פסוריאזיס בפלג גוף עליון, בעיקר על הפנים והקרקפת ואני מטפל בו באמצעות התכשירים הרגילים. בתקופה האחרונה יצא לא מעט פעמים שהתעוררתי בבוקר וראיתי כתמי דם על הכרית, ככל הנראה כתוצאה מהחיכוך של הקרקפת שלי בבד של ציפה הכרית במהלך שינת הלילה. אשמח לשמוע קצת יותר על התופעה הזו ומה, אם בכלל, אוכל לעשות לצמצם אותה, זאת והיות ורופא עור אחד שהתייעצתי איתו ניסה לטפל באזור אחד של הקרקפת שלי לאחר אירוע כזה בעוד אחר שהלכתי אליו לאחר אירוע נוסף סבר שאין מה לעשות והתופעה תחלוף מעצמה. בתודה מראש ובברכה, אליהו

שלום רב דימום בנגעי פסוריאזיס הינה תופעה ששכיחה וידועה. כלי הדם ברובד של פסוריאזיס מפותלים ומגיעים עד לחלק העליון של שכבות העור ולכן נוצר הדימום.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה