משחה אלוקום.........

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

21/05/2020 | 10:38 | מאת: אבי

הייתי אצל רופא עור עקב יובש ואדמומיות וקילופים שיש לי ליד העין והביא לי משחה בשם אלוקום קראתי בעלון וראיתי שרשום שאסור להשתמש בזה סביב העין רציתי לדעת אם הרופא הביא לי משחה לא נכונה או שזה אפשרי להשתמש בזה ליד העין? תודה מראש

בעיקרון רצוי להמעיט בשימוש במשחות סטרואידליות בפנים. כאשר יש אינדיקציה רפואית- כמו במצב שאת מתארת- אפשר להשתמש לתקופה קצרה ולהקפיד לא לשים קרוב לעין.

21/05/2020 | 13:43 | מאת: אבי

אני בן ולא הבנתי אם זה בסדר להשתמש ליד העין או לא כי הבעיה היא ליד העין?

אפשר להשתמש לתקופה קצרה

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה