פזוריאזיס בכף הרגל

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

04/05/2020 | 00:06 | מאת: צחי

שלום רב מזה שנים נגע בכף הרגל. הוחל בשימוש בפרוטופיק לפני כ 4 חודשים פעמיים ביום. שאלותי: האם ניתן להשתמש בפרוטופיק באופן קבוע ללא הגבלת זמן? משתדל מידי יום לחשוף את האזור לשמש כחצי שעה עד שעה ביום. האם בסדר לעשות זאת במהלך השימוש בפרוטופיק? החלו בחודשים האחרונים נגעים בבית השחי. האם יכול להיות קשר בין שימוש במשחה במקום אחד על היווצרות נגעים במקום אחר בגוף? מודה מראש.

שלום רב, אין קשר בין נגעים בכף רגל והופעת נגעי פסוריאזיס במקומות אחרים בגוף. טיפול בפרוטופיק אינו מוגבל בזמן, אך לא מומלץ להחשף לשמש בזמן טיפול בפרוטופיק.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה