מומחה לפסוריאזיס - מכבי

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

03/03/2020 | 00:13 | מאת: אלי

היי אני סובל מפסוריאזיס שהולך ומחמיר בשנים האחרונות. טופלתי על ידי רופא עור במכבי ללא הצלחה. מחפש המלצה לרופא עור המתמחה בפסוריאזיס. פניתי לקופת החולים שלי והם לא ידעו להמליץ לי על רופא כזה. אשמח אם תוכלו להמליץ על רופא עור המתמחה בפסוריאזיס באיזור ת''א ועובד עם מכבי. תודה!

לכל רופא עור ייש את הידע לטפל בחולה פסוריאזיס, ובמידה והוא זקוק ליעוץ נוסף או לטיפול באישפוז אונאשפוז יום הוא יכול להפנות את החולה למרפאות העור בבתי החולים

07/04/2020 | 02:13 | מאת: ירון

ד"ר לב פבלובסקי, מקבל בחולון

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה