פטריית שמש בגב וכתפיים

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

03/12/2019 | 12:56 | מאת: שימי

יש לי התפשטות רצינית של כתמי שמש בגב וכתפיים. ניתן לי שמפו אגיספור אותו מרחתי פעם ביומיים לסירוגין, משך מספר חודשים, ללא שיפור משמעותי. עתה רשם לי הרופא גם קלוטריויט. יש לי מספר שאלות אם אפשר: - האם למרוח אותם לסירוגין (כל יום אחד מהם) או ביחד? - מותר לי למרוח את האגיספור ולהשאר איתו כמה שעות או שאני חייב לשטוף אותו לאחר 10 דקות? אני פשוט רוצה להרוג את הפטריה... תודה רבה

הטיפול בקרם הוא פעם ביום למשך כשבוע, השימוש בשמפו ל10 דקות פעם ביום שבוע ואחר כך פעם בשבוע ניעתי. הכתמים נשארים גם לאחר שהפטריתה חולפת, לוקח כחודש עד שגוון העור משתווה

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה