תגובה קשה לאחר שימוש בתכשיר דיטרו

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

08/08/2019 | 20:36 | מאת: התפרצות ראשונה של פסוריאזיס

שלום, לפני כחודשיים ולראשונה בחיי התפרצה המחלה במלוא עוצמתה. לאחר 4 ימי אישפוז במחלקת עור בתל השומר הוחלט על המשך טיפול באישפוז יום. באישפוז יום הוחלט על שימוש בתכשיר דיטרו למשל כ 15 דק. כבר בערב הרגשתי כאבים עזים שהלכו והתעצמו וכיום לאחר שלושה שבועות מהטיפול אני מתמודדת עם כוויות קשות בכל שטח כפות הרגליים, לא מסוגלת לתפקד לט יכולה אפילו לעמוד על הרגליים. מרוב פחד והכישלון בכל הטיפולים עד כה אני נמנעת ממריחת משחות פרט לאמבטיית בלינאום וקרם לחות. המצב לא רק שלא משתפר הוא אף מחריף. מה אפשר לעשות? לציין שהמחלה מפושטת בקרקפת ובכפות הידיים והרגליים. אודה להמלצות מנהלי הפורום וחברי הקבוצה

את מתארת תגובה מוכרת וידועה לאחר לטיפול בדיטרוקרם. אני ממליצה מאד לפנות לרופא העור במרכז לטיפול יום בבית חולים תל השומר להמשך הטיפול

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה