קסמיאול ג' ל לחופה בפוסטולה פסוריאזיס

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

29/07/2019 | 18:06 | מאת: מרינה

מה אני עושה במצב שמאז הזריקה של סטרלה אני במצב חמור כול הגוף מוגלות ודלקות אתמול קיבלתי למרוח את קסמיאול גל שארית את הוראות השימוש וזה לא מתאים לשטח גדול ומוגלתי מה אני עושה במצב אין לי לאן לפנות בוכה בכאבים וגורף לי כל הגוף בבקשה אני צריכה תשובה מה לעשות במצבי תודה מראש מרינה

הי מרינה, את מתארת מצב של לסוריאזיס חמור. אני מציעה לפנות לרופא העור שלך בדחיפות או לבקש הפניה למרפאת עור בבית חולים במקום מגוריך

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה