משחות טבעיות להקלה על סימפטומים

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

08/07/2019 | 22:18 | מאת: אבי

שלום, יש לי מספר שאלות לגבי משחות טבעיות להקלה על סימפטומים של פסוריאזיס לילדה בת שנתיים וחצי. 1. האם קיימת משחה יעילה ומומלצת להקלה על הסימפטומים? עדיפות לכזאת שמבוססת על חומרים טבעיים. 2. האם מוכרת משחת הלחות svr xerial 10? האם היא מאושרת fda? תודה

09/07/2019 | 08:39 | מאת: guli572

משחה טבעית שעזרה לי מאוד מאוד בהעלמת כתם ענק של פסוריאזיס בצוואר היא קרם קלנדולה

משחות משמנות יכולות לגרום להקלה בגרד ובקשקש המופיעים בפסוריאזיס. המשחות המשמנות אינן נחשבות תרופות ולכן אינן צריכות לקבל אישורים כמו תרופות.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה