חומרים טבעיים psorifix

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

07/07/2019 | 22:29 | מאת: אריק

שלום, לפי טענת החברה בתרופה psorifix כלל החומרים טבעיים. אשמח לדעת האם ברשימה הנ''ל יש חומרים שאינם טבעיים (לצערי אני לא מהתחום). Ingredients: Water, Prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil, Cetearyl alcohol, Stearic acid, Cetyl alcohol, Dimethicone, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter (Shea Butter), Triethanolamine, Fragrance, Olea europaea fruit oil, Chlorphenesin, Tocopheryl acetate, Punica Granatum (Pomegranate) Extract, Vitis vinifera seed oil, Honey, Myrtus Communis Oil, Propolis Extract, Hydroxyisohexyl 3- cyclohexene carboxaldehyde, Limonene, Linalool, Benzyl salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Alpha-isomethyl Ionone, Citronellol, Hexyl cinnamal, Eugenol, Geraniol

שלום רב אני לא מכירה את התכשיר. אני מציעה לפנות לחברה ולקבל פרטים נוספים.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה