אדמומיות ברגל ונפיחות כתוצאה מהגירוד

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

06/03/2019 | 20:18 | מאת: sara

בחודשים האחרונים הבחנתי באדמומיות ברגל. וגרד מסוים. . והגרד כנראה גרם לנפיחות ברגל .רופאת משםחה נתנה לי משחה אנטביוטית וזה עבר. עכשיו הופיע שוב נפיחות כתוצאה מגירוד. השתמשתי בדיפרוסאליק. יש לציין שבני נפטר. כתוצאה מזה קיבלתי אדמומיות בעור. רציתי לברר אפ זה נגרם כתוצאה מהגירוד .והנפיחות.. ואני חוששת שזה לא יעבור. וגם נמצאת במצב קשה בגלל פטירת בני. אודה לך אם תעני לי ואם אני צריכה להשתמש בדיפרוסאליק או במשחה אנטביוטית שנקראת מורפיסין. הרבה תודה וסליחה. אני מפחדת כתוצאה מהנפיחות שנגרמה.. תודה...

שלום רב, אני משתתפת בצערך ובאבלך על מות בנך. לגבי הממצא בעור -לא ניתן לאבחן ולענות על שאלותיך כיוון שאודם ונפיחות בעור יכולים להופיע במגוון רחב של מצבים ולכן אני ממליצה לפנות לרופא עור על מנת לקבל הסבר וטיפול.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה