טיפול בפוטותרפיה. האם יש טיפול אחר שניתן לעשות?

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

17/02/2019 | 21:20 | מאת: טיפול בפוטותרפיה

שלום. ביתי עם פריחה בכל הגוף, רופא עור אמר שזה כנראה קרה לה לאחר דלקת בגרון וגם כי יש לה עור רגיש, הוחלט על טיפול בפוטותרפיה (ממצאים בבדיקה: רבדים אריתמיים קטנים על גבי הגו והגפיים small plaque וגוטטיבי קששק כסוף על גביו), לאחר שחזרתי את הנושא טיפול זה נשמע קצת מסוכן ועלול לגרום לכוויות, האם יש משהו אחר שניתן לעשות,. אציין שלפני זה רופי ילדים נתנו משחות שלא עזרו. אשמח לתשובה. תודה רבה

הטיפול בפוטותרפיה מתאים לתאור הפריחה כפי שציינת. הטיפול אינו מסוכן ולא גורם לכויות. תופעת לוואי שיכולה להופיע במהלך הטיפול הוא כוויות אך התופעה לא חייבת להופיע.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה