מעוניין לדעת בבקשה את דעתך

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

22/10/2018 | 15:31 | מאת: גל

שלןם לך כרגע אני נמצא באירלנד.לפני נסיעתי אובחנתי בפסוריאזיס בכפות רגליים.רופא העור רשם לי דייבובט קורטיזון.עדיין לא התחלתי בטיפול ולהפתעתי גיליתי שכאן באירלנד אפשר לרכוש ללא מירשם רופא את משחת Dovonex Psoriasis Ointment 60gm ללא קורטיזון אלא רק עם CALCIPOTRIOL. ידוע לי שהפסיקו לייבא אותה לארץ.האם לדעתך אני יכול להתחיל להשתמש בה לפני שאנסה את דייבובט עם קורטיזון? תודה רבה לך

דייוונקס שווקה בעבר בישראל ובשנים האחרונות הפסיקו ליבא אותה. אתה יכול להתחיל למרוח דייוונקס ולראות אם זה עוזר לפריחה.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה