החמרה ביום השלישי של הטיפול בים המלח

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

15/10/2018 | 18:20 | מאת: מרינה

דודה שלי הגיע לארץ לטיפול בים המלח, המלצת הרופא הייתה להיות 10-15 דק בים ,להישטף ולאחר מכן להיות בשמש ל15 ד' פעמים ביום ולעלות את זה לאט לאט, ביום השלישי בים המלח, נראה כי יש "התפצרות" של המחלה, השאלה היא אם להפסיק את הטיפול או להמשיך, האם להימנע מכניסה לים ולהיות רק בשמש או להמשיך למרות הכל, עורה של דודתי בהיר. תודה

שלום רב במידה ויש התפרצות של הפסוריאזיס אני ממליצה להפסיק את הטיפול ולפנות לרופא עור

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה