נשירת שיער וקרקפת שורפת

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

03/10/2018 | 01:23 | מאת: גילי

לפני שבועיים עברתי גוונים עם הבהרה, שבוע עד לחפיפה לא הבחנתי בנשירת שיער משעותית וגם לאחר החפיפה השנייה לא הייתה נשירה מעבר לנורמלי. לפני יומיים לאחר החפיפה השלישית הבחנתי בנשירה עצומה מהשיער, גוש במקלחת, כל פעם שאני מעבירה אצבעות על השיער הוא נושר. ניסיתי לחפוף בשמפו סבוקלם ולמרוח שמן קיק. יום אחרי הנשירה נשארה חמורה ובנוסף גם התווסף כאב עז לקרקפת, מרגישה שהיא שורפת לי. והשערות נושרות ממש מהשורש, ומכל השיער לא רק השיער שעבר צביעה. ניסיתי להרגיע את הכאב בלמרוח קרם פנים של אלוורה על הקרקפת.. וזה קצת עזר. הקרקפת שלי איבדה כל שומניות ונראה שממש נפגעה. לפני כמה שנים אובחנתי בפסוריאזיס קל, שאני חווה רק בחורף, בקדמת הקרקפת ובגבות.. איך לטפל במה שקורה לי כרגע? עד שאחכה לתור לרופא עור? הנשירה ממש חזקה ומלחיצה..

שלום רב, מהתאור שלך יתכן ויש קשר לצביעת השיער, לא נראה קשור לפסוריאזיס כיוון שבפסוריאזיס בדרך כלל אין נשירת שיער. ממליצה לפנות לרופא עור ולהיבדק.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה