סובל מPsa שאלה לגבי סטלרה וסימפוני

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

30/07/2018 | 11:56 | מאת: דוד

שלום רב, אני סובל מפסוריאזיס אריטריטיס. קיבלתי טיפול לאחרונה בסטלרה שלא עזר לא לפרקים ולא לפסוריאזיס. הוצע לי טיפול לאחרונה בסימפוני 50. השאלה היא מה טווח הזמן שצריך לחכות בין הפעם האחרונה בה נזרקתי את הסטלרה לבין הזרקת הסימפוני ?

שלום רב, מקובל להתחיל את הטיפול הביולוגי החדש במועד ההזרקה של הטיפול הקודם- כלומר אם חושבים להפסיק סטלרה- הזריקה של סימפוני תהיה לאחר 12 שבועות מהזריקה האחרונה של סטלרה. אך כמובן יש להתחשב במצב החולה ולעיתים ניתן להקדים את התחלת הטיפול החדש. יש להתייעץ עם הרופא המטפל.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה