אמא חולת פסוריאזיס

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

11/03/2018 | 09:47 | מאת: חנן

1. איזה מלונות בים המלח מקבלים טיפולים ? 2.מחלה מוכרת בביטוח לאומי . 3.מי שתיה והמעינות בצכיה ( קארלו בברי ) מומלץ .

שלום רב מציעה לפנות לאגודת הפסוריאזיס בכדי לקבל את רשימת המלונות המומלצים. מחלת הפסוריאזיס מוכרת על ידי הביטוח הלאומי. דרגות הנכות נקבעות לפי חומרת המחלה. אין עבודות מדעיות מבוססות המוכיחות הצלחה של טיפול בפסוריאזיס במים לשתיה או ברחצה.

12/03/2018 | 11:19 | מאת: אמפולה

יש אמפולה אנטי דלקתית שעוזרת . אפשר לקבל שם ומאיפה קונים ?

במידה ואת מתכוונת לטיפול ביולוגי בזריקות לפסוריאזיס -עליך לפנות לרופא עור מטפל לקבלתהסבר על הטיפול וכן ההתוויות לטיפול

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה