פסוריאזיס בקרקפת החמרה

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

29/11/2017 | 23:46 | מאת: יפית

יש לי כבר שנים פסוריאזיס בקרקפת.מטפלת בקסמיול .יש החמרה בחודש האחרון...מה מומלץ.?

הטיפול בפסוריאזיס בקרקפת הוא בדרך כלל במשחות הכוללות חומצה סליצילית להורדת קשקש, משחות סטרואידים ומשחות המכילות ויטמיןD. במידה ויש מעורבות נרחבת ניתן לטפל בכדורים. מציעה לפנות לרופא עור מטפל לקביעת הטיפול

30/11/2017 | 11:02 | מאת: יפית

תודה על התגובה המהירה מטפלת ,העניין שכאשר מפסיקים לכמה ימים עם הקסמיול זה חוזר... והתייאשתי כבר מזה.... האם טיפול אלטרנטיבי עוזר?

ממליצה להמשיך למרוח קסמיול ללא הפסקה עד שהעור ללא כל פריחה טיפול אלטרנטיבי לא עוזר.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה