הופעת פוסטולוזיס בכפות הידיים

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

18/05/2017 | 21:26 | מאת: אלה

שלום, אני בת 30. מזה שנים סובלת מתקופות של אקזמה באצבעות בכפות הידיים. לאחר חודש של אקזמה שהחמירה הופיעו לפתע פיסטולות על האצבעות, למחרת התחלתי טיפול במשחות וכדורי טלפסט. התחיל שיפורמיידי ותגובה טובה לטיפול. רופא העור אמרשמדובר בסוג של פסוריאזיס. ברצוני לדעת האם סביר שההופעה הכרונית של המחלה תויע אצלי בעתיד באותו האופן? האם אני מוגדרת כבעלת פסוריאזיס? תודה

פסוריאזיס מיגולית הינה תת קבוצה של פסוריאזיס. התופעה לא חייבת להופיע בעתיד באותו אופן. יתכן והפסוריאזיס יופיע בצורה המוכרת יותר כרבדים אדומים עם קשקש.

21/05/2017 | 12:46 | מאת: אלה

מעניין. רופא העור שמטפל בי אמר שזה יכול לחזור באותו האופן. הסיכוי לחזרה באותו האופן או בצורה המוכרת הוא זהה סטטיסטית?

קשה לנבא את העתיד, אני מציעה להתרכז בטיפול בפריחה הנוכחית.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה