המקרה שלי..........................

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

07/05/2017 | 19:58 | מאת: יורם

רציתי לשתף את שאר החולים בגיל 27 התפרץ אצלי הפסוראזיס נגעים בכל הגוף מנטלית היה קשה משחות בלי סוף ו...בכל אופן כעבור שלוש שנים בשנת 2000 הסתבר שהבת דודה שלי מדרום אמריקה סבלה כמוני מפסוראזיס אבל נעזרה (סקפטים לנשום עמוק לפעמים הבלתי סביר קורה) בהומופט שנתן לה חליטה של צמחים עם הוראות וכמו שהוא הבטיח הנגעים התחילו להעלם אחרי שלושה חודשים עד העלמות מיותר לציין שחשבתי לעצמי שזה אולי מקרי אבל החלטתי להשאיר את הספקות מאחור מה היה לי להפסיד?וכעבור כמה שבועות הגיע החבילה שלי מדרום אמריקה (אגב אני לא מוכר כלום זו לא פרסומת) הקפדתי ליישם את ההוראות ולא ממש האמנתי להפתעתי אחרי שלושה חודשים הנגעים שעדיין היו מפוזרים בכל הגוף התחילו להצתמצם עד העלמות כמעט מוחלטת אני מדבר על שני כתמים בגודל של שלושה מילימטר על שלושה נשמתי עמוק והמשכתי בחיי אני זוכר שכעבור כמה שנים כתבתי על מה שעברתי בפורום של יונה וקבלתי סוג של כתף קרה אמרתי לעצמי אולי זה בכל זאת מקרי אני יכול להבין סקפטיות בנושא חלפו השנים עד שלפני שנתיים בערך הנגעים התחילו להופיע שוב המתנתי עד שהעניין התחיל לזרום לכוון הבלתי נסבל ושוב בקשתי מהדודה הנחמדה שמעולם לא פגשתי לשלוח לי את החבילה החבילה הגיע לפני חצי שנה בערך טפלתי בעצמי ושוב חזר על עצמו תהליך ההעלמות היום אני כמעט לגמרי בטוח שאין פה צרוף מקרים ואין לי מושג מה לעשות עם זה חשבתי אולי לבקש מהדודה לשלוח לי עוד כמה חבילות לחלק לכמה חולים ואם זה יעזור להם הם ישלמו את העלות שכמעט כולה היא המשלוח בדואר האויר

לא מכירה טיפול הומאופטי לפסוריאזיס.

16/07/2017 | 22:56 | מאת: יעל

איך אפשר ליצור קשר עם יורם?

26/07/2017 | 21:44 | מאת: יורם

דוקטור כמדומני שרבות מהתרופות (אם לא כולן הרי תמיד ישנם חידושים ואני בטח לא מנסה לשלול בחירה של אנשים הטיפול אחר שהם בוחרים להם אני בסך הכל רוצה להציע דרך נוספת בטח לא כזו שאני גילתי או יש לי עליה בעלות )נמצאות במחקר אני מספר מניסיוני האישי בלבד יעל אשמח לשוחח עמך 0537710525

אני בטוחה שכוונותך טובות, יש חידושים רבים בטיפול בפסוריאזיס. התרופות החדשות עוברות מסלול ארוך של בדיקות עד לשיווקן.

לא מכירה מחקרים רפואיים בטיפול עם חליטת צמחים.

19/01/2018 | 19:01 | מאת: אורית

אשמח לפרטים של יורם מיום 7/5/17 על התרופה מדורם אמריקה, כיצד ניתן ליצור קשר עם יורם בבקשה

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה