דרגות המחלה והופעתה

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

22/04/2017 | 20:46 | מאת: אלי

שלום האם כול הופעה של פסוריאזיס גם הקטן ביותר סופו להתלקח ולהיות חמור ? האם יש דרגות למחלה ? והאם היא יוכלה להעלם כמו שבאה כמובן משהו כמו שלי קצת ברגל סמניים לבניים ובאשכיים קצת ..וקצת גרד בקרקפת ..תודה

שלום רב, לפסוריאזיס יש מהלך "עצמאי". אין לנו שליטה וידע לנבא את היקף הפריחה. יש גורמים מיוחדים כמו אחרי דלקת גרון סטרפטוקוקלית יכול להיות התפרצות של המחלה כפריחה על כל העור. כמו כן הפריחה יכולה לעבור גם ללא טיפול

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה