פסוריאזיס והתלקחות המחלה ?

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

22/04/2017 | 19:40 | מאת: יוסי

שלום ..יש לי קצת פסוריאזיס בכפות רגלים ובאשכים הרופא עור אמר לי שאין מה לדאוג לא רצני ..אבל אני כן דואג ..השאלה שלי האם הקצת שיש לי כרגע יוכל פתאום להתלקח למשהו רצני בדרגות הקשוות שאני מכיר שראתי בים המלח למשל ? ואם כן מה אפשר לעשות למנוע התפרצות ?תודה

פסוריאזיס הינה מחלת עור כרונית עם תקופות של החמרה ותקופות של רגיעה. התפרצות מחלה לא נובע מנגעים קיימים. במידה ואתה דואג ומעוניין בכל זאת בטיפול אני מציעה לפנות לרופא העור שלך. עד כה אין טיפול למניעת התפרצות המחלה.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה