פריאזיס במרפק עם כאב קל

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

15/04/2017 | 17:46 | מאת: יוסי

שלום ..יש לי כתם ורוד קטן עם קצת פסים לבנים שאובחן על ידי רופא עור כפסוריאזיס אך נאמר לי שאין לי מה לדאוג ..ואני שם לב שכרגע אין לי את זה במרפק ועוד יום פתאום חוזר בקטן ונעלם ואני שמח ..אבל יש לי במרפק ביד מין סוג של כאב קל כמו צביטה כמו כאב חד לכמה שניות ונעלם ..יש קשר לפסוריאזיס ?כי באתו מקום יש לי את הכתם הוורד ?ועם כן מה עושים? . תודה מצטער על האריכות היתי חייב לתת קצת רקע .

כאב חד שמופיע ונעלם אינו קשור לממצא בעור כדאי ללכת להיבדק אצל רופא המשפחה.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה