פוריאזיס במרפק ביד בצד ימין

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

30/03/2017 | 21:14 | מאת: יוסי

שלום היתי אצל רפוא עור בעקבות הופעת כתם ורוד עם קווים לבנים במרפק נאמר לי שזה פרויזיס אבל אין לי מה לדאוג ..כי זה לא רצני ..השאלה שלי זה באמת לא רצני ?הוא שעוד מעט אני הולך להיות עם בעיות קשוות בעור חשוב להדגיש אני בגיל 45 ולעלום לא היה לי בעיות בעור

פסוריאזיס הינה מחלת עור שכיחה, המופיעה בכ 3% מהאוכלוסיה. אצל מרבית החולים המחלה מופיעה על שטחי עור מצומצמים . יש מגוון טיפולים יעיל ים לטיפול בכל צורות הפסוריאזיס. עליך להמשיך טיפול ומעקב אצל רופא העור שלך.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה