משך שימוש קסמיול ג׳ל

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

שלום,קיבלתי קסמיול ג׳ל למריחה למשך חודש,כמה ימים אחרי שאני מפסיק את השימוש הקשקש חוזר ,באיזה תדירות אני יכול להשתמש בג׳ל? כמה הפסקה אני צריך לקחת בין כל טיפול של חודש?

12/02/2017 | 08:44 | מאת: שני

זאת היתה טעות מבחינתך למרוח בכלל מלכתחילה את הקסמיול אם היי בודקת מעט היית מגלה שלסטרואידים האלה לא מתקרבים בכלל. ככל שמורחים קסמיון או דייבובט או כל משחה סטרואידית ( רק זה מה שיש לרופא עור ) הפסוריאזיס הופכת לעמידה ועיקשת ומחמירה בלי שאת תדעי שזה בעצם מהמריחה של הקסמיול. תכנסי לגוגל ותרשמי - קרם פסורליט זה קרם צמחי שעולה בכמה דרגות על הקסמיול ועל כל משחה של רופא עור. תגיעי לאתר של המטפל דרך הגוגל. בהצלחה ותזהרי מסטרואידים.

גל קסמיול ניתן כטיפול לפסוריאזיס. הטיפול המומלץ הוא 4 שבועות לקרקפת ו8 שבועות לגוף. אני מציעה להיבדק על ידי רוא עור לקראת סיום התקופה. רופא עור יכול להחליט על משך טיפול אחר.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה