פסוריטק ארכיטיס - פסוריאזס בינונית - קשה

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

25/12/2016 | 09:03 | מאת: משה

שלום אני סובל שנים ויורד לים המלח פעמיים בשנה, לפני כמה שנים השתמשתי ב דיטרוקרם שמאד עזר בטיפול אינטנסיבי. א.האם יש תחליף לדיטרוקרם ? ב. יש תרופות חדשות ? ג. תרופה ביולוגית איך אדע מה מתאים לי לאחר שעברתי לימפומה בטיפול כזה. ד. האם תרופת "פסורליט" טובה תודה

27/12/2016 | 19:21 | מאת: טאוב יונה

יש מספר לא מבוטל של טיפולים, הטיפולים נקבעים על פי מצב החולה , מבלי לבדוק את החולה לא ניתן להמליץ על טיפול ספציפי. כל הזמן מצטרפים טיפולים ותרופות. לאחר בדיקת מצבך עם רופא שמתמחה בנושא יקבע הרופא איזו תרופה, אם בכלל. פסורליט אינה תרופה. יש חולים שמדווחים שהמשחה עוזרת להם ויש שלא. כמו הרבה טיפולים אחרים לא כל חולה מגיב באותה צורה לטיפול דומה. עד שלא מנסים לא יודעים. בכל טיפול חדש תמיד כדאי לנסות מספר ימים אזור קטן ואם אין תגובה שלילית להמשיך.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה