פסוריאזיס מציקה בקרקפת

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

21/12/2016 | 16:29 | מאת: גל

בת 28 עם פסוריאזיס בקרקפת. יש דברים שעלי להימנע מהם? חוסר טיפול מחמיר את המחלה? נוטלת יוטירוקס לתת פעילות בלוטת התריס. מהו הטיפול הטוב ביותר להעלמת המחלה? תודה.

22/12/2016 | 07:24 | מאת: מישהי

העלמת המחלה לא קיימת . אין אפילו הקלה כי המחלה פועלת במחזוריות של 24 שעות כל מה שעושים תקף לזמן קצר מאד ובהמשך הגוף לא מגיב יותר לאותו הטיפול. הכי חשוב והכי קריטי לא למרוח לעולם...לעולם...כל משחה סטרואידית מה שאת צפוייה לקבל זה קסמיול כי בכך המחלה תוחמר ותגרום לך לצאת משליטה. כל עוד את לא מתקרבת לסטרואידים הצלת את עצמייך.

22/12/2016 | 07:25 | מאת: מישהי

העלמת המחלה לא קיימת . אין אפילו הקלה כי המחלה פועלת במחזוריות של 24 שעות כל מה שעושים תקף לזמן קצר מאד ובהמשך הגוף לא מגיב יותר לאותו הטיפול. הכי חשוב והכי קריטי לא למרוח לעולם...לעולם...כל משחה סטרואידית מה שאת צפוייה לקבל זה קסמיול כי בכך המחלה תוחמר ותגרום לך לצאת משליטה. כל עוד את לא מתקרבת לסטרואידים הצלת את עצמייך.

27/12/2016 | 19:33 | מאת: טאוב יונה

פסוריאזיס אינה מחלה סטטית, יש לה עליות ומורדות ולא תמיד יודעים מדוע. על מנת לטפל בצורה יעילה עד כמה שאפשר בקרקפת רצוי שער קצר ככל האפשר. במידה ויש קשקשת עבה אפשר לבקש מהרופא מרשם ל10% חומצה סליצילית בשמן פרפין. לנער לפני השימוש. למרוח בערב על הקרקפת ולכסות את הראש בכובע של אמבט כדי לא להכתים את המצעים. בבוקר לחפוף עם שמפו אלפוסיל או דומה לו. לחזור על הפעולה עד להסרת הקשקשת. לאחר מכן ניתן להמשיך בחפיפות רגילות ולחזור על הפעולה מדי פעם לפי הצורך.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה