הודעת פתיחה

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

17/12/2006 | 12:46 | מאת: צוות האתר
אתר דוקטורס שמח לבשר על פתיחתו של פורום חדש - פורום תמיכה ומידע לחולי פסוריאזיס. גלישה נעימה ומועילה, צוות האתר
26/12/2006 | 07:55 | מאת: רונית

אני חולה במחלת הפסוריאזיס מזה 7 שנים ויש לי בעיה בתפקודי כבד. אני מטופלת בפוטוטרפיה מדי שנה כמה חודשים. רציתי לדעת אם ניתן לקבל תרופה אחרת דרך הפה או זריקות למרות הבעיה בתפקודי הכבד. ראיתי באתר אפשרות לקבלת תרופות לתקופה קצרה. תודה.

26/12/2006 | 21:49 | מאת: רונית

אני חולה במחלת הפסוריאזיס מזה 7 שנים ויש לי בעיה בתפקודי כבד. אני מטופלת בפוטוטרפיה מדי שנה כמה חודשים. רציתי לדעת אם ניתן לקבל תרופה אחרת דרך הפה או זריקות למרות הבעיה בתפקודי הכבד. ראיתי באתר אפשרות לקבלת תרופות לתקופה קצרה. תודה.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה