פצע תראומטי לפגוע חוט שדרה

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

01/10/2014 | 15:54 | מאת: נטע

שלום רב פגוע חוט שדרה שפיתח פצע טראומטי מלפני שלושה חודשים.טופל בכול מיני חבישות ולאחרונה בv.a.c.הבעיה שהפצע מבחוץ כמעט נסגר(חצי ס.מ ) ובפנים התגלתה תעלה של שלושה ס,מ. הרופא מציע זריקות מיקרופגים .האם זה יעיל?נדמה לי שהרופאים בעצם מתלבטים? מה אפשר לעשות במצב זה? חשוב לציין שהחולה הוא צעיר בן עשרים וחמש ובנתיים מרותק למיטה בגלל הפצע. אודה לכם על התשובה נטע

לא יכול לחוות דעה ללא בדיקה של מצבו. עקרונית ומעשית למאקרופגים יש מקום לטיפול בפצעים קשי ריפוי אבל אני לא יכול לקבוע באם זה המקרה המתאים ! בהצלחה פרופ שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי