פוליהיל

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

10/09/2014 | 12:46 | מאת: ענת

שלום האם יש לכם מידע על התרופה פוליהיל (Polyheal) לפצעי לחץ? האם זה מתאים לפצעים ברמה 4? האם זה בסל הבריאות? במידה ולא, האם יש דרכים להשיג הנחה/מימון לזה? הבנתי שזה מאוד יקר, איך זה לעומת הטיפולים האחרים (מקרופאגים-ואקום-יוני כסף ועוד) תוך כמה זמן זה אמור לרפא את הפצע? והאם ניתן/מקובל להביא את זה לבית חולים או למוסד סיעודי מורכב ולבקש שיבצעו את הטיפול בזה? תודה

פוליהיל יכול לעזור ולעודד פצעים מכל דרגה, גם עמוקים (כל עוד אין בהם רקמה נימקית). לדעתי החומר איננו בסל. מומלץ לפנות לחברה דרך האתר, ועד כמה שאני יודע ניתן לרכוש דרכם (או דרך בתי מרקחת מסוימים) את החומר בצורה זולה יותר. בהצלחה רצוי כי רופא מומחה יבדוק וימליץ !!! שנה טובה פרופ אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי