פצעונים וגרד בכף גב הרגל בין האצבע הרביעית לחמישית

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

15/06/2014 | 12:38 | מאת: רן

פצעונים וגרד בכף גב הרגל בין האצבע הרביעית לחמישית ממה זה יכול לנבוע פטרייה זיעה או שאני שותה יותר מידי קולה ואוכל פיצות ופסטות ?

נשמע כמו פטרת או אלרגיה מקומית- פנה לרופא עור מומחה לבדיקה וטיפול ובתאבון עם המזון, הזהר לא להשמין. רצוי גם לאכול מזון בריא ! בהצלחה פרופ אבשלום שלום

04/07/2014 | 14:56 | מאת: רן

אני יבדוק תעניין בכל מקרה להשמנה אין לי בעיה אני טיפוס עם חילוף חומרים מאוד מהיר כך שמזה אין לי מה לדאוג אני יכול לזכות בפרס נובל על חילוף חומרים .

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי