סכנת פצע לחץ בישבן באופן מיידי ותמידי

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

13/06/2014 | 18:11 | מאת: משה

שלום שמי משה בן 29 אבקש את עזרתך אני נפצעתי בחוט השדרה הצאורי לפני כשלוש שנים אני משותק מהחזה ומטה יש לי תחושה מלאה בגוף אך ללא תנועה הבעיה שלא מאפשרת לי לחיות ולהתנהל בחיי כלל היא שהישבן שלי מאוד רזה ללא שומן עצמות הישבן ממש צמודות לעור ולאחר ישיבה של לא יותר מחצי שעה הכאבים איומים והאדמומיות מתחילה ואם לא אעלה מיד למיטה פצע לחץ יווצר אני פונה אליך אחרי שכבר ניסיתי הכל קניתי כריות מיוחדות מכל הסוגים ביותר מעשרת אלפים שקלים קניתי מזרן מיוחד בשמונת אלפים שח ובמיטה אני בכלל שוכב רוב שעות היממה על הבטן וגם בלילה בשינה ואפילו הכסא גלגלים שאני יושב עליו יש בו פונקציה מיוחדת שמאפשרת עמידה כך שהישבן מקבל מנוחה וזרימת דם כשאני נעמד ועדיין אין פתרון הכאבים איומים והצבע בישבן מיד משתנה לצבע מדאיג אני צעיר ואין לי חיים כל היום במיטה מיואש נשאר לי רק לחשוב על היתערבות כירורגית כלשהי מה לדעתך אפשר לעשות

26/06/2014 | 06:57 | מאת: איילת

משה שלום, בהומאופתיה יש פתרון לפצעים שמתרפאים לאט או לפצעי לחץ. התרופות ההומאופתיות המסוימות המתאימות משפרות זרימת הדם לאזור הפצע ובכך מעודדות ריפוי. איילת גושן - הומאופתית 050-2070766 (מתנצלת מראש אם אסור לי להגיב פה כאדם שאינו ממנהלי הפורום)

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי