חבישת פיזיוטול

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

11/05/2014 | 18:42 | מאת: אלון

שלום רב! תוכל בבקשה לפרט לי מה ההתוויות לביצוע החבישה הנ"ל? באילו מקרים? לאילו סוגי פצעים? מה מכילה החבישה? מה החומרים הפעילים בה? ומה מנגנון הפעולה? תודה

זו חבישה השייכת לחברת קולופלסט והיא חבישה מקבוצת החומרים הידרוקולואיד שאינו נדבק. מתאים לפצעים עם הפרשה בינונית, פצעים ללא זיהום. תדירות החלפת חבישה תלוי בכמות ההפרשה, ויכולה להיות פעמיים ביום או כל יומיים שלושה. ניתן לקבל פרטים נוספים באתר החברה COLOPLAST בהצלחה פרופ אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי