פצע בבוהן יד ימין

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

01/02/2014 | 04:20 | מאת: סימונה

אני בת 62 סכרתית AIC 8.8 מטופלת ביוקריאס עד עכשיו היה 7.5 כל הזמן. לפני חודשיים בערך נדקרתי בסיכת שדכן בבוהן יד ימין מאז לא עובר הפצע עדיין כואב כמו ביום הראשון פיתח יובש בראש הבוהן הרבה זמן משחות וקרמים וכו לא עזר הפצע לא עובר עדיין יש סימן של הדקירה ולא עובר הראיתי לרופאת המשפחה לא התייחסה לזה כלל . לאיזה רופא אני אמורה לגשת לכירורג או מי? תודה על התשובה

כירורג פלסטי, רופא עור או מומחה פצעים החלמה מהירה פרופ אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי