כאבים בציפורן רגל שמאל אחרי תלישה

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

19/01/2014 | 11:41 | מאת: קרן

לפני שבוע בערך עברתי פדיקור רפואי אצל מישהי סליחה שלא יודעת לגזור ציפורן חודרנית אמא שלי בדקה וראתה שיש לי ציפורן בתוך הציפורן אז אני הרמתי אותה והייתה שם ציפורן בפנים אתמ7ל זה היה אחרי שהרמתי אותה אני בטיפושתי במקום לגזור תלשתי אותה ועכשיו יש לי כאבי תופת בציפורן במקום שתלשתי אותה אני עושה כראפסים ברגל אבל עדיין יש לי כאבים אני גם חולת סוכרת אז מה עושים שהכאבים יעברו

יתכן ומדובר בזיהום או בכל בעיה אשר דורשת בדיקה של רופא מומחה ולכך עדין אין תחליף אפילו בפורום זה.... בהצלחה פרופ אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי