פצע מוגלתי כתוצאה מפלסטר

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

08/12/2013 | 04:29 | מאת: איתי כהן

עברתי ניתוח לתיקון בקע וחבשתי את מקום הניתוח - בבטן התחתונה- בפד עם משחת בקטרובן - במקום הפלסטר נוצר פצע שהפך להיות מוגלתי- אני סכרתי מטופל בגלוקומין 1 ביום - סוכר כ 130 - הרופא רשם לי פוליקורטן ושוב אני צריכה לחבוש עם פד ופלסטר - הפצע ביום נראה עם גלד - ובזמן שאני מתרחץ נראית מוגלה. חברה שהיא אחות בהמשך טיפול בית בקופ"ח הציעה לי לקנות משחת אקווה-סל האם זה מתאים למצבי ומה זו המשחה או התרופה הזאת אודה על תשובתך המלומדה - זה דחוף ואני מודאג - האם זה מהפלסטר או מהסכרת.תודה

ללא בדיקה של מצבך קשה לתת עצה. נראה כי הייתה לך אלרגיה לפלסטר, ולכן צדק רופא העור. בכל מקרה יש לפנות לבדיקה של מומחה על מנת להתאים טיפול, מכיוון שיש מצבים רבים שיכולים לגרום לתופעה זו בהצלחה פרופ אבשלום שלום

21/12/2013 | 06:15 | מאת: איתי כהן

אני מודה לך מכל הלב על תשובתך לענין פצע מוגלתי כתוצאה מגירוי לפלסטר. בינתיים טופלתי במשחת פוליקוטן , רחצתי את הפצעים מידי יום ביומו , וב"ה המצב השתפר פלאים. כל טוב לך פרופ' שלום ותודה רבה

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי