ציפורן רופפת

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

17/10/2013 | 11:44 | מאת: חנה

לפני כחודש קיבלתי מכה חזקה באחת האצבעות, היה שטף דם שעכשיו כבר נעלם, אבל הציפורן הולכת ומתרופפת ומתחתיה גדלה כבר הציפורן החדשה. כרגע הציפורן מנותקת לחלוטין בצד אחד, אבל עדיין מחוברת היטב בצד השני. אני שמה פלסטר כשצריכה להשתמש בה, אבל השאלה אם זה לא פוגע בגידול התקין של הציפורן החדשה. האם כדאי 'להתערב' - לנדנד אותה, או לנסות להוציא בדרך כלשהי?

26/10/2013 | 13:24 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

הדבר אינו פוגע בצמיחת הציפורן, הניחי לה היא תנשור לבד, או לחילופין פני לטיפול של רופא מומחה בהצלחה פרופ אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי