פצע בתוך האף

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

11/09/2013 | 11:13 | מאת: ספיר

שלום כבר הרבה זמן שיש לי פצע פנימי בתוך האף ,אני לא יודעת ממש אם זה פצע אבל כאשר אני נוגעת זה מרגיש לי כמו גוש כזה זה נורא כואב ומעצבן,איך מעלימים פצע כזה ?ויש לציין שזה מנפח לי את האף בצד של הפצע.

יש לפנות לרופא אאג מומחה בהקדם בהצלחה וחג שמח פרופ אבשלום שלום

25/03/2014 | 00:24 | מאת: נעמה כהן

פרופסור אבשלום בשביל לקבל ותשובה כמו שלך לשאלה של ספיר אין צורך להיכנס לפורום הזה. מספיק לחפש בגוגל. אם זה הכי טוב שאתה יכול לתת הרי שהפורום הזה מיותר בעיני...אני יודעת לבד למי אני צריכה לפנות. אשמח לתשובות קצת יותר מושקעות.....

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי