היפר פיגמנטציה כרונית

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

17/08/2013 | 03:07 | מאת: מירית

שלום, עשיתי הסרת שיער מהשפם בלייזר לפני כ4 חודשים. נוצרה לי היפר פיגמנטציה באיזור ואני לא יודעת מה לעשות. אני מתוסכלת מאוד! ונורא מודאגת! אני נמנעת מהשמש בחומרה וזה לא משתפר ולא נראה כאילו זה עומד להשתפר. זה נראה כמו נקודה ומסביבה האיזור אפרפר חום. אני שמה ביאפין בינתיים. אשמח לתשובתך. תודה!

יש לפנות לרופא עור לצורך הטיפול. ניתן לשים משחות מבהירות (רפואיות - שמצריכות מרשם רפואי) על בסיס של הידרוקיונון. וכמובן להמנע משמש ! בהצלחה פרופ אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי