ציפורן

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

09/08/2013 | 07:16 | מאת: עידו

היי , היה לי פטריה בציפורן ובתוצאה לכך נהיה לי שכבה לבנה מתחת לציפורן שנראת כמו עור שהתייבש , הרופא הביאה לי טיפות לפטריה בציפורן (בבוהן ברגל) , היום אין לי מושג למה פשוט לקחת מספריים וניסיתי להוציא את הלבן , לאחר שהוצאתי התחיל לרדת לי דם וכאשר מסתכלים על הציפורן מלמעלה רואים כאילו חוררתי את הבשר אבל הוצאתי רק את הלבן, אני לא מבין מה זה וממש בלחץ, שמתי צמר גפן והדבקתי עם פלסטרים שייספג כל הדם ושלא יכנסו חידיקים או משהו , אני ממש בלחץ , זה בסדר? זה מסוכן? מה עליי לעשות? תודה רבה!!

החומר הלבן הוא הפטריה שצומחת על בסיס הציפורן רצוי לפנות לרופא עור לצורך המשך טיפול בפטרת. ולגבי הפצע שנוצר: חיטוי על ידי פולידין וחבישה תספק. בצלחה פרופ אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי