אפשר עוד מידע על הטיפות פוליהיל שיש בכתבה

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

30/07/2013 | 17:10 | מאת: נורה

אבא שלי חולה סכרת ויש לו פצע לחץ ברגל שלא עובר. זה יכול לעזור לו? איפה אפשר לקנות את הטיפות האלה?

30/07/2013 | 17:45 | מאת: פרופ' ליאור רוזנברג

הרופא המטפל יכול לרשום פוליהיל בכל בית מרקחת (PolyHeal 15ml 7 units pack) . פצעים אצל חולי סכרת הגיבו טוב לטיפול. תגובה טובה נחשבת צמיחה וכיסוי הפצע ברקמת גירעון המאפשרת השתלת עור לסיום ריפוי הפצע או צמצום הדרגתי בשטח הפצע עד סגירה מחלטת. הרופא המטפל צריך להחליט על סמך מעקב הפצע אם יש התקדמות מה שמאפשר המשך הטיפול עד ריפוי מלא או השתלת עור.

30/07/2013 | 18:00 | מאת: נורה

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי