שטף דם בבוהן ברגל הימנית

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

15/07/2013 | 21:08 | מאת: אליעד

לפני כיומים ביצעתי פעילות גופנית ובמשך הפעילות נפצעתי ברגלי הימנית עקב פגיעת חפץ בבוהן לאחר כמה דקות הורדתי את הנעל וגיליתי שטף דם בבוהן ברגלי הימנית . יומיים לאחר הפגיעה נגשתי לשוחח עם אימי על שטף הדם שהתרחש בבוהני הימנית והיא הסבירה לי שמקרה כזה יכול להשאר אפילו לכל החיים ... ! רציתי לשאול אותך אם אפשר לרפא שטף דם זה או שהוא באמת ישאר לי כל החיים

עם צמיחת הציפורן שטף הדם יעלם. לציפורן לוקח מספר חודשים רב עד להחךפה מלאה. תזקק לסבלנות החלמה מהירה

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי